maakt het speciaal.

Biertje van onze club

Nog geen biertjes besteld
Bestel een biertje

Het Biertje van je Club is een pakket van 4 speciaal biertjes: twee blond biertjes en twee trippels. Het bier is voorzien van ons eigen clubetiket. Het is een heerlijk bierpakket voor elke liefhebber met clubgevoel!

Samen in actie

Met deze actie kan iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt een biertje van de club bestellen. Per biertje dat er besteld wordt, gaat er 5 euro naar onze club. In ruil voor jouw donatie ontvang je van de club dit speciale bierpakket. Een lekkere actie dus én goed voor de clubkas!

Biertje bestellen

Help jij onze club? In ruil voor jouw donatie ontvang je van de club dit speciale bierpakket. Betalen gaat via iDeal, wel zo veilig en gemakkelijk! De biertjes worden na de actie bezorgd bij de club. Je ontvangt van de club bericht wanneer jouw biertje klaar staat.
 • Als je dat leuk vind kun je een persoonlijk bericht achterlaten. Dit komt dan op deze actiepagina te staan.
 • Mogen we jouw naam en bericht op deze pagina tonen?
 • Mogen we jou tijdens deze actie via e-mail op de hoogte houden?
 • Een Biertje van je club bestaat uit een pakket van 4 speciaalbiertjes en kost per pakket €17,50, waarvan €5,- naar de clubkas gaat.
 • Wil je onze club nog meer steunen? Je kunt jouw donatie per bierpakket verhogen.
 • Prijs: € 14,95
 • Hidden
 • € 0,00
 • Bij het versturen en betalen van dit formulier ga ik akkoord met de voorwaarden van Biertje van je Club. De betalingen worden beheerd door Stichting Clubpot Nederland.Ik ga ermee akkoord dat mijn donatie niet teruggestort kan worden en mijn gegevens aan de club worden doorgegeven voor de uitgifte van het bier. De club is bij uitgifte zelf verantwoordelijk voor het naleven van alle regels omtrent de uitgifte van alcohol en kan daarom om legitimatie vragen.
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt deze actie?

In ruil voor jouw donatie ontvang je van de club dit speciale bierpakket. Van elk biertje dat besteld wordt gaat €5,- naar de club.

Voor wie is deze actie?

Iedereen die onze club een warm hart toedraagt kan meedoen, mits je 18 jaar of ouder bent.

Hoe kan ik meedoen?

Klik hier om een Biertje van je Club te bestellen en vul het formulier in. Je kunt ook meerdere biertjes tegelijk bestellen.

Wanneer ontvang ik het bierpakket?

De actieperiode duurt een maand. Daarna worden de biertjes bezorgd bij de club. De club is zelf verantwoordelijk voor de uitgifte. Je ontvangt hierover bericht van de club.

Hebben jullie ook alcoholvrij bier?

Nee. Het Biertje van je Club is er niet met alcohol vrij bier. Maar misschien kun je er iemand anders blij mee maken?

Wat is de tussenstand?

Je kunt de tussenstand volgen bovenaan deze actiepagina. Bij het overzicht van de donateurs kun je zien wie er allemaal al meedoen.

Is betalen met iDeal veilig?

Ja. iDEAL is gebaseerd op de mobiel bankieren app en internetbankieromgeving en hanteert dezelfde beveiligingstechnieken. Dit betekent dat iDEAL net zo veilig is als internet- en mobiel bankieren.

Wie organiseert deze actie?

Biertje van je Club is een initiatief van Clubplan Nederland. Clubplan helpt de club bij het inzamelen van de donaties.
De club is zelf verantwoordelijk voor de uitgifte van de biertjes en het naleven van alle regels conform de uitgifte van alcohol.

Clubplan Nederland
François HaverSchmidtwei 2
8914 BC Leeuwarden
KvK: 58882537
info@clubplan.nl

Waarom organiseren jullie deze actie?

Clubplan Nederland is een actiebureau voor verenigingen. Met onze acties helpen wij clubs om geld in te zamelen voor de clubkas.

Waar gaat de opbrengst naar toe?

De opbrengst gaat naar de club. Van deze donaties kan de club de bierpakket betalen. Het resterende bedrag is voor de clubkas.

Ik heb een andere vraag, met wie kan ik contact opnemen?

Je kunt je vraag mailen naar info@biertjevanjeclub.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Deel deze pagina:
©2021 Biertjevanjeclub is een initiatief van Clubplan Nederland | KvK 58882537 | Voorwaarden