maakt het speciaal.

Alles nog eens uitgelegd

Lees hieronder de voorwaarden van Biertje van je Club. Heb je nog vragen hierover? Stel ze gerust!

Voorwaarden

Voorwaarden van de actie
Het Biertje van je Club is bedoeld als relatiegeschenk voor de leden, vrijwilligers, supporters en/of sponsors van een club. Wanneer een club zich aanmeldt gaat de club akkoord met onderstaande voorwaarden:

Biertje van je Club
Het Biertje van je Club bestaat uit 4 speciaal biertjes (2x blond, 2x tripel). De flesjes hebben een etiket van de eigen club.

Clubs kunnen het Biertje van je Club zelf bestellen (als relatiegeschenk/cadeau), maar ook inzetten als verkoopactie waarbij leden, vrijwilligers, supporters en/of sponsors van de club zelf een bestelling kunnen doen. Een combinatie is ook mogelijk.

De bestelling(en) worden altijd afgeleverd bij de club, of de contactpersoon van de club. De club is vervolgens zelf verantwoordelijk voor de verdere verspreiding en het naleven van de regels en wetgeving met betrekking tot alcoholgebruik. Het Biertje van je Club mag door de club niet worden verstrekt aan minderjarigen (NIX18).

Club aanmelden
Clubs kunnen via de website www.biertjevanjeclub.nl vrijblijvend informatie aanvragen

Clubs kunnen zich vervolgens aanmelden via het formulier op www.biertjevanjeclub.nl/aanmelden. Aanmelden kan alleen gedaan worden door een bevoegd bestuurslid of iemand anders met toestemming van het bestuur.

Nadat de aanmelding is afgerond neemt Clubplan Nederland contact op met de contactpersoon van de club om de bestelling voor te bereiden.

Clubplan heeft hier onder andere het logo van de club voor nodig. Vervolgens maakt Clubplan de etiketten op voor de club. Het etiket heeft een vaste opmaak en wordt gepersonaliseerd met de naam, het logo en de kleur(en) van de club.

Biertje van je Club als relatiegeschenk/cadeau
Het Biertje van je Club is een speciaal biertje voor iedereen met clubgevoel. Daarom is dit een leuk product om als relatiegeschenk/cadeau te geven aan sponsors, supporters, vrijwilligers en/of leden van de club
Via het aanmeldformulier kan de club hun bestelling doorgeven. De inkoopprijs voor clubs is €9,95 per stuk excl. BTW (4 speciaal biertjes per stuk), plus verzendkosten. De minimale afname is 25 stuks. De verzendkosten zijn afhankelijk van de bestelling, maar bedragen maximaal €50,- (excl. BTW)

Daarna geeft Clubplan de bestelling door aan de brouwerij. Zij zijn verantwoordelijk voor de levering en zullen de bestelling bezorgen op het bezorgadres dat de club heeft opgegeven bij de aanmelding. De club dient deze zelf verder te verspreiden. De club is zelf verantwoordelijk voor het naleven van de Drank -en Horecawet.

De club ontvangt van de brouwerij een factuur voor de bestelling en dient deze binnen 14 dagen te voldoen.

Dat smaakt naar meer
Willen jullie later meer Biertje van je Club bijbestellen? Dat kan! Ook voor het volgende rondje kunnen jullie terecht op www.biertjevanjeclub.nl

©2022 Biertjevanjeclub is een initiatief van Clubplan Nederland | KvK 58882537 | Voorwaarden